Avaliações de Sorsi & Morsi IJmuiden

Avaliações recentes

5.0
Anoniem
Ontem

2 duimen op (de vingers hebben we opgegeten,) 't eten was heerlijk

Ada Leenheer
Ontem

Echt de beste pizza’s. Mooie bodem en goede en verse vulling. Mijn favoriet: frutti di mare. En als je belt: Italianen aan de lijn💚

Willem
29 setembro 2022

Zoals altijd weer perfect verzorgd en snel geleverd

Anoniem
22 setembro 2022

Alles is ontzettend lekker en de tri di pasti is niet alleen heerlijk maar staat ook heel mooi op tafel, complimenten

Maurice
19 setembro 2022

Pizza komt het dichtst bij een Italiaanse pizza uit de omgeving IJmuiden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank
19 setembro 2022

De lekkerste risotto en verse pizza die we in tijden hebben gegeten! We waanden ons even in Italië 🇮🇹

Van Loo
8 setembro 2022
Martine
8 setembro 2022

De bestelling werd erg snel bezorgd 30 min eerder dan de tijd aangaf. Top en de pizza's smaakten weer heerlijk!

Esmee
26 agosto 2022

Alles wat dit restaurant maakt is superlekker! We zijn blij dat jullie weer in de Velserbroek bezorgen!

Anoniem
26 agosto 2022

Al verschillende gerechten besteld hier en altijd heerlijk gegeten, tri di pasti is ook 'n aanrader

Marleine
24 agosto 2022

Eten was warm en goed op tijd. Pizza en lasagne waren lekker! Enige verbeterpunt dat ik kan bedenken, is dat de bodem van de lasagne zwart aangekoekt was aan het aluminium. Verder zijn we tevreden! :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Charice
16 agosto 2022

Wederom heerlijk gegeten !!!

Willem van Twisk
14 agosto 2022

Heerlijk menu!, gerechten warm en snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
12 agosto 2022

Snel bezorgd, heerlijk eten, heel klein puntje, de olijven op de kinderpizza hebben een pit, wel prima van smaak

Milka
11 agosto 2022

Pizza’s waren veel te zout, zonde wua structuur goed, dunne krokante bodem maar doordat ze te zout waren niet lekker.

Bert
7 agosto 2022

Ondanks dat het best al wat later op de avond was werd de maaltijd heel vlot bezorgd. En die was super lekker! Kwaliteit die boven de gemiddelde pizzaonderneming uit steekt!

Marjolein
31 julho 2022

come sempre una pizza super gustosa,

M
18 julho 2022
Anoniem
15 julho 2022

Heerlijk gegeten, snel en vriendelijk bezorgd, bedankt, tot de volgende keer

Bakker
14 julho 2022

Het eten was heerlijk. Goed van smaak en goed heet. Kinderpizza was een hit met de leuke Mickey oren. Enige minpunt was dat het 25 minuten te vroeg bezorgd werd en dat kwam ons erg slecht uit.

Coen
8 julho 2022

Was heerlijk!

Anoniem
3 julho 2022

Heet, lekker en op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronald
28 junho 2022

Pizza was zoals altijd weer heerlijk.

Marga Wensink
23 junho 2022

verjaardagsetentje: iedereen enthousiast bezorging stipt op tijd, had goed begrepen dat we buiten zaten en eten wat nog goed warm

S
22 junho 2022

Goed eten! Wordt vers bereid! Erg smaakvol!

Van Loo
18 junho 2022

Heerlijke pizza’s en super bezorging!

Yvonne Gerlag
17 junho 2022

Twas weer helemaal prima en lekker!

Andrea
30 maio 2022
Bauke
29 maio 2022

Wederom fantastisch gegeten. Pizza's s wel aan de dure kant

Marjolein
28 maio 2022

Lekkere pizza, snel bezorgd. Bezorger kon huisnummer niet gelijk vinden en belde mij om zo snel mogelijk te kunnen bezorgen.prima dus

Bauke Mellema
27 maio 2022

Fantastisch eten!!!

Vincent
22 maio 2022

Altijd goede pizza. Variatie in assortiment kan beter.

Sylvia
18 maio 2022

Snel klaar, smaakvol en warm

Stein
18 maio 2022

Heerlijk 😋

Elly Sietsma
17 maio 2022

Het smaakte verrukkelijk en was goed warm. Ben erg tevreden

F
14 maio 2022
Butijn
11 maio 2022

Deze variant misschien ook met tagliatelle als keuze maken? Overigens helemaal top!!!

Niël Dresmé
7 maio 2022

Pizza's bevielen zeer goed. Goede en ruime topping. Met name de gorgonzola spinazie was goed in balans. Bij sommige pizzaria's moet je de gorgonzolasmaak erbij fantaseren zo weinig zit erop. Bij sorci & morci is het perfect. Bij de prosciutto funghi was onze verwachting gedroogde ham maar er zat gekookte ham op. De pizza was echter heerlijk dus uiteindelijk over al deze pizza's dik tevreden!

Reacção a Sorsi & Morsi

Goedemiddag Niël, Dank je wel voor het aangeven. We hebben gelijk uw opmerking aangepakt en de omschrijving aangepast! Dank je wel, Team Sorsi&Morsi

Ruud
4 maio 2022

Goede kwaliteit. Alleen jammer dat de pizza niet gesneden was

Baukje van Steijn
1 maio 2022
Michèle
27 abril 2022
HARRY MAENEN
26 abril 2022

Top kwaliteit!!!

Debbie
23 abril 2022
Willem van Twisk
23 abril 2022

Gerechten zijn erg lekker en warm aan de deur!

HOC
18 abril 2022

Was weer prima verzorgd en iedereen heerlijk gegeten. Bedankt team Sorsi & Morsi! Wij zijn blij met jullie!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willem van Twisk
17 abril 2022

Lekkere gerechten en warm bezorgd!

Van Loo
10 abril 2022
Susanne
27 março 2022

Heerlijke pizza’s en pasta’s!

Mart
18 março 2022
Iwan Wennekers
13 março 2022

Gewoon super lekker en een perfecte bezorging !

Roos
5 março 2022

Echt SUPER!! Wij hebben enorm genoten van het eten. Het was echt net of ik even weer in Italië was. Heeerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar

Tromp
4 março 2022

Heerlijke pizza, snelle en vriendelijke bezorging.

Sabine
23 fevereiro 2022

Wij hebben van alles geprobeerd en het was super lekker! Alleen de lasagne vond ik erg tegenvallen.

Tanja Heuverkamp
23 fevereiro 2022
Lisanne
13 fevereiro 2022
Guido
12 fevereiro 2022

Altijd goed. Cannoli mis ik alleen wat pistachekruim en mag wat knapperiger

Penninga
11 fevereiro 2022
Jeroen
9 fevereiro 2022

Dit is gewoon thuis uit eten gaan. Een oase in de woestijn van pizza, dönner en andere vette happen als je geen zin hebt om te koken. Alles vers en mooi op smaak. Bezorging sneller dan Mark Overmars die op links de arena uit rent

Ashley
5 fevereiro 2022

Heerlijke gerechten met ruim gevulde bakken spaghetti.

RvD
5 fevereiro 2022

Was heerlijk en zulke grote hoeveelheden dat zelfs de grote eter na 1 maaltijd verzadigd was

Marjolijn
3 fevereiro 2022

Heerlijke pizza’s !

Gea Koers
2 fevereiro 2022

Supersnelle bezorging van 2 overheerlijke pizza's.👍

Nicky
1 fevereiro 2022

Echt lekkere pizza. Hele goede smaak met verse ingrediënten. Lekkerste pizza van ijmuiden

Simone
31 janeiro 2022

Pizza molto buona!

J&D
27 janeiro 2022

Voor de eerste keer hier pizza besteld. En het was zeker niet de laatste keer. Heerlijk grote echte Italiaanse pizza. We hadden 3 verschillende en allemaal waren ze even lekker.

Irene Palatresi
10 janeiro 2022

Saltimbocca a la Romana gegeten , was echt heerlijk !! Echt een aanrader . Verse producten , goede smaak ( zoals het hoort in Italië ) en snelle service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne
5 janeiro 2022

Overheerlijke pizza's, goed belegd en lekker deeg, waarbij je zelfs de randjes op eet. Ook de pasta en tiramisu (gedeeld) was smakelijk.

Justina
5 janeiro 2022

De beste pasta’s!

Vincent
2 janeiro 2021
N Tromp
2 janeiro 2021

Heerlijke pizza's die doen denken aan Italië

Sel
25 dezembro 2021

Super lekker. Heb gelijk maar nog meer besteld

Renate
25 dezembro 2021
Hbrongers
25 dezembro 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging van het eten heel snel

Nicky
24 dezembro 2021

Echt heerlijke pizza's. Verse italiaanse smaak. Top zaak.

Lianne
20 dezembro 2021

Nette bezorger, lekker eten.... zeker snel weer! Ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Justina
10 dezembro 2021

Top!

Loes
10 dezembro 2021

Zoals altijd; super.

Nicky
9 dezembro 2021

Echt lekkere pizza's

IvO
3 dezembro 2021

Heerlijke pasta ! Zeer vriendelijke bezorger.

HOC
28 novembro 2021

Allemaal weer heerlijk gegeten! Bedankt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lianne
27 novembro 2021

Heerlijk eten, bezorging kwam later dan gepland, maar ze belde netjes op dat het door drukte iets later werd 10 minuten!

Steve
24 novembro 2021
Dennis
24 novembro 2021

Lasagne mag iets krokanter maar altijd top hier

Lisanne
20 novembro 2021

De pizza was super warm bij aankomst! Alleen voor mij iets te zout. Verder heerlijk! Vers en groot

wouter
8 novembro 2021

heerlijke pizza weer. goede bezorgservice.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Natalie
3 novembro 2021

Zoals altijd weer heerlijk en snelle bezorging!

Aad
3 novembro 2021

Prima pizza's. Royaal en smaakvol belegd. Aanrader!

Roxanne
1 novembro 2021

Onze nieuwe favoriet op een bestelavond. Al vaker in een korte tijd een heerlijk menu bij ze besteld!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Baukje van Steijn
29 outubro 2021

super mooi op tijd. Een half uur eerder dan gepland. En heerlijk gegeten.

Fred
28 outubro 2021
Lisanne
23 outubro 2021

Rijk belegde pizza's met verse ingrediënten, heerlijk!

Willem
20 outubro 2021

Erg goed en leuke acties

Maarten
20 outubro 2021

Grote pizza, volop belegd, maar toch is dit niet de pizza waar ik van houd. De randen waren keihard en de bodem wat zompig. En de pizza was niet in slices gesneden. Maar als je van veel en groot houdt, is dit je pizza!

Shirley
9 outubro 2021
Ronald Scharroo
7 outubro 2021

Al een paar keer besteld en gegeten. Alle keren waren heerlijk de bezorging was altijd optijd en de bezorger was vriendelijk

Rianne
1 outubro 2021

Supersnelle en vriendelijke bezorging. De porties pasta zijn ruim, maar omdat het zo ontzettend lekker was hebben we alles opgegeten! Het was weer heerlijk, dus tot snel!

Willem
29 setembro 2021

Was weer heerlijk. En bin en de gestelde tijd geleverd

Marian
20 setembro 2021

Niet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Albert
19 setembro 2021

De pasta’s zijn heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Natalie
18 setembro 2021

Snelle bezorging en heerlijke pasta’s! Verbeterpunt is dat in de Spaghetti A.O.P stukjes vis of garnaal zaten, dat stond helaas niet bij het gerecht vermeld en kan eigenlijk niet in een ‘vegetarisch’ gerecht.

Bart
17 setembro 2021

Erg lekkere & goeie pizza’s !!

Lisanne
11 setembro 2021

Lekkere rijk belegde pizza's, goede prijs en snelle bezorging!

Guido
10 setembro 2021

Lekker eten en aardige bezorger

Don
8 setembro 2021

Toppie goede pizza’s en pasta ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeroen de Wit
2 setembro 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! Spaghetti bolognese was erg smaakvol en heet, pizza ook erg lekker alleen jammer dat deze lauw was.

Marjolein
30 agosto 2021

Zoals altijd lekker, snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niël Dresmé
29 agosto 2021

Zeer tevreden. Heerlijke pizza gegeten vanavond. Snel en dus heet van de oven bezorgt. Ik hoop alleen dat het menu uitgebreid wordt met een pizza met gorgonzola ;-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mike
27 agosto 2021

Heeerlijk!!!!!!!!!!!

Anja
26 agosto 2021

Ik heb twee keer besteld en vind het eten heel goed, lekker en van goede kwaliteit. Wel zou het van mij minder zout mogen zijn.

Maaike
22 agosto 2021

Echt zalig eten!

Team 1
21 agosto 2021
A
18 agosto 2021

Graag de volgende keer ook de bon mee en of afgeven bij de bezorging. Wat mij betreft mag een pizza altijd voorgesneden zijn. Pizza zien er goed uit en zijn heerlijk.

Joey Dammiaans
14 agosto 2021

Perfect eten! Een van m’n favoriete restaurants tegenwoordig.

Niels
13 agosto 2021
Bastiani
12 agosto 2021

Geen verbeterpunten, heerlijk eten en de bezorging was snel en vriendelijk

Michèle De koning
11 agosto 2021

Weer heerlijk gegeten

Yvon
10 agosto 2021

Prima eten en eerder bezorgd dan aangegeven!

Marian
9 agosto 2021
Leonie en Harro
8 agosto 2021

Heerlijke pizza!

Marjolein
1 agosto 2021

Lekkere pizza als altijd, supersnelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L. Otto
28 julho 2021

Heerlijke pizzas en goed belegd voor herhaling vatbaar!!

Gea Koers
23 julho 2021

Super grote en zeer smakelijke pizza. Perfecte bezorging op de afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fred
16 julho 2021
Johan
15 julho 2021

Het eten is er lekker en warm als ze het brengen ophalen kan ook en dan is het eten nog warm als je thuis komt

Rianne
15 julho 2021

Met 5 volwassenen gekozen voor de 3-gangen menu's. Ruime keuze in hoofd- en nagerechten! De porties waren ruim voldoende en alles smaakte heerlijk. De gratis fles wijn was een leuke toevoeging bij ons diner. Prijs/kwaliteit is echt supergoed. Wij zijn erg enthousiast en gaan zeker vaker bestellen!

Nick
12 julho 2021
Maaike
11 julho 2021

Lage kosten voor heerlijk eten, royale hoeveelheid. Erg tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjolein
10 julho 2021

Superlekkere pizza, beste Italiaanse afhaalrestaurant van IJmuiden

Kyra
9 julho 2021
Sabine
3 julho 2021

Heerlijk eten en snelle en vriendelijke bezorging 🤩

Helene
1 julho 2021

De pizzas waren prima, maar de vitello saltimbocca was echt niet goed. Hij was veel te zout, de salie domineerde enorm en het was heel zuur, alsof er veel citroensap in zat terwijl er witte wijn in zou moeten zitten. De smaak was bar slecht. De groenten erbij waren ook niet lekker. Jammer. De kok zat er volledig naast

Reacção a Sorsi & Morsi

Onze excuses hier voor, wij lossen dat wel op. Dank u wel voor uw eerlijke mening!

Karen
30 junho 2021

Was weer top

Marjolein
26 junho 2021

Eten superlekker mooie pizza en prachtige scalopina. Wel jammer dat er geen telefoonnummer bekend is van het restaurant, het is niet bereikbaar bij vragen!! Dat is echt niet ok.

Reacção a Sorsi & Morsi

Dank u wel voor het doorgeven! Wij hebben dat aangepast en de telefoonnummer opgezet. Groeten van Sorsi&Morsi!

Nicky
23 junho 2021

Heerlijke pizza's, Tiramisu en Limoen taart. Veel sneller bezorgd dan aangegeven door een alleraardigste jongeman. Bravo!!

Baukje van Steijn
20 junho 2021

heerlijk gegeten. Wij vinden wel dat de tonijnmayonaise over de vitello veel minder mag. Deze heeft de overhand, jammer van de vlees smaak

Ank
17 junho 2021
Dennis
16 junho 2021

Eten was goed

Van Uchelen
15 junho 2021

Het eten was heerlijk!

Dennis g
12 junho 2021

Ik was eigenlijk verast de pasta was echt top en alles was goed verpakt en goed warm nog de fles wijn was ook goed te drinken 👍👍👍

Nicky
10 junho 2021

Pizza was goed belegd en erg lekker. Parmegiano Melanzane was ook heerlijk! Fijn dat er weer een echte Italiaan in de buurt is!! Snelle levering door een vriendelijke bezorger :-)

Michele De koning
9 junho 2021

Snelle bezorging en lekkere pizza’s

Romy
26 maio 2021

Voor de tweede keer besteld en echt weer super! Pizza smaakt heerlijk, deeg goede mix tussen krokant en zacht. Pasta’s enorme porties en proeft hartstikke vers.

Jan
20 maio 2021
Stefan
19 maio 2021
VDL
16 maio 2021

Prima pizza's en heet geleverd. Vorige bestelling was helaas koud maar was nu helemaal prima in orde en ook de klacht keurig afgehandeld.

Romy
9 maio 2021

Heerlijke pasta en was op tijd klaar!

Angelo
7 maio 2021

allemaal erg goed! een echte Italiaanse keuken

Anita
6 maio 2021

Eindelijk weer eens echt Italiaans eten van hoog kwaliteit....

Richard
30 abril 2021
A vd plas
28 abril 2021

Heel lekker, complimenten

Gianni
27 abril 2021

De pasta en pizza waren goed. De scalopina was iets te heet gebakken en de saus was te dik en had weinig smaak.

Reacção a Sorsi & Morsi

Dank je wel voor het doorgeven. We zouden beter hier opletten. Vriendelijk van Sorsi&Morsi

Iris
27 abril 2021